Det er mangt man opplever man ikke vil fortelle offentlig. Er det viktige ting, kan det virke temmelig uvesentlig å legge ut om andre, mer offentliggjørbare saker man også opplever. Air Jordan 10 Wake Forest Demon Deacons Jerseys Men da blir det ikke mye blogg-skriving!

Synes i det hele tatt det er vanskelig å avgjøre hva som kan skrives eller ikke. adidas zx flux męskie Den ene siden av saken er å beskytte meg selv, det andre er at det jeg opplever, opplever jeg ofte sammen med andre, og disse andre må i alle fall beskyttes.

Løsningen blir ofte å skrive overfladisk om vesentlige ting – å ikke ta med djubdene og de små detaljene som gjør hendelsene så rike – eller vanskelige. asics gel lyte 5 mujer negras nike air max 2016 goedkoop Men slik må det vel være. Nike Roshe Run Femme Pas Cher
Bare at det blir så kjedelig!

Vi (lovsangsgruppen i Misjonskirken, og noen lovsangsfolk fra Strusshamn kirke) driver og øver til møtehelg i Strusshamn siste helg i september. Adidas Zx 500 Homme Veldig kjekt – mer trykk med trommer! Jeg tåler dem nå – så spiller Tommy lavere nå, eller er jeg bare blitt mer robust?

Vi hadde også en kjempefin konfirmasjonsgudstjeneste på søndag, med full kirke (ikke ofte, det! veldig kjekt!) og jeg og Stein Arild måtte være musikere i Bjørn Inges fravær og både talen og konformasjonssamtalen var så fine. Nike Air Huarache Heren Det er vel viktig!

Dessuten er Stortingsvalget unnagjort – og som ventet, Jens & co vant. Fjallraven Kanken Infantil nike air max dame Det er jo en kjempesak.
Det jeg husker best fra valgkampen, er kulturminister Valgerd Svarstad Hauglands “debatt” (knefall) med Trond Giske (AP) – der hun brukte mye tid på å fortelle at hun (heldigvis) har skiftet standpunkt (over til hans side) i mange (etiske/moralske) saker siden hun uttalte seg om dem for 15 år siden

helpful in preventing the cascade into serious erectile sildenafil side effects • “Is your partner able to become aroused and reach.

.

Ja, hva er det nå som er relativt og hva er det som står fast av rett og galt?!?

Men det var kjekt å stå på stand for KrF likevel. Nike Air Yeezy Mens Jeg er slett ikke oppdatert på hva partiet faktisk har gjort i mange konkrete saker, verken lokalt eller nasjonalt, men jeg vet at mange der virkelig ønsker Det Gode – basert på bibelens forståelse (hva nå det er) av samfunnet. Comprar Nike Air Max Baratas asics running Det grunnleggende verdisynet deres er jeg altså enig med. Jeg synes folk med en slik innstilling bør regjere landet! Gi vi også kunne være kloke og innsiktsfulle og flinke og sterke!

Likevel, det gleder meg at Sp er kommet i regjering (snart, sannsynligvis) for hvem ellers skal kunne (prøve å) forstå og prioritere og tale distrikts-Norges sak? Jeg håper KrF slår seg sammen med Sp neste gang. AIR MAX ZERO QS

Bondevik 1 var bedre enn 2. Trur eg, med min overfladiske innsikt.

Jeg var forresten på tur til Flåm nylig. Det var stort. sac a dos fjallraven Berit, Elisabeth og jeg tok toget fra Bergen til Berekvam og gikk resten (nesten) i regn og ruskevær. Vi sang og ba og gledet oss på vei nedover Flåmsdalen
. De to andre reiste hjem samme kveld, men jeg overnattet i Duehuset i Aurland, havnet neste dag på politisk møte i Underdal (120 innb.) med Sp-topp Liv Signe Navarsete fra S&Fj og fikk førstehånds innsikt i en liten bygds kamp og mot og problemer for å overleve. Kjøpte med meg geitost og pølser derfra, og har festet på det i en uke nå. Nike Air Presto Og så tok jeg ekspressbåten hjem (til Bergen) og har siden lekt litt med bilder fra turen, se f.eks her:

Fra Sognefjorden

Og her er et bilde av han jeg satt ved siden av på båten, en ex-anleggsarbeider fra Kvammen (?) i S&Fj. nike air huarache hombre Vi delte masse interessante erfaringer. Nike Air Huarache Men

Her holder han på huen i blåsten like ved Hagelsundbroen:

Reisekamerat på ekspressbåten

Og dessuten har jeg en full container med boss stående utenfor. Drew Brees – Purdue Boilermakers Gerd, Kåre og jeg fylte den i går, for Stein Arild gikk på en ryggsmell igjen i helgen, heldigvis ikke så stor, men den stjeler mye av arbeidsevnen hans.

2 kommentarer til “Jeg vil ikke fortelle!”

  1. Martin says:

    Hva er det som gjør det riktig å blande religion med politikk så kraftig?

    De fleste i Norge er jo ikke kristne lenger.

  2. Leikny says:

    Gud bryr seg om folk og samfunn. Han har gode råd å gi. Er det noen som er verd å lytte til når jeg selv skal danne meg en mening om noe, er det Ham.

    Forutsatt at han (bibelens Gud) er en virkelig, sann, god, rettferdig Gud, altså. Men det har jeg erfart at han er.

Legg inn en kommentar

Disse "tags" kan brukes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>