Etter 4 dager i bil på tvers i USA, rakk vi fram til Snowbird et kvarter før konferansen startet i dag lørdag ettermiddag. Snowbird liogger i Rocky Mountains i Utah, og er et vintersportssted for rikinger med åpent også om sommeren

with concomitant use of nitrates and are presumed to beMiscellaneous drugs (ketoconazole, hyoscine, generic cialis.

. Brandon Belt Authentic Jersey Slik er utsikten fra hotellrommet vårt:
webSnowbird (60k image)
Her er ingen jeg kjenner fra før, men en kar fra Ukraina jeg traff på presentasjonen nettopp i sted, heter Leykin til etternavn, det er en permutasjon av mitt eget navn. Cincinnati Bearcats Små pussigheter gjør tilværelsen morsom!

Jeg blir sikkert vandrende rundt i fjellet om dagen mens Stein Arild driver med matematikk. PURE BOOST Nei, programmering. Adidas Pas Cher chaussures nike Her er han og gjengen søndag formiddag, de jobber to og to:
Workshop-08 (72k image)
Halvparten er viderekomne studenter, resten er gamle og unge travere – 21 stk til sammen. Workshopen går ut på å bruke at program (McAulie?) til ulike oppgaver, Stein Arild har i sin tid utviklet en liten bit av dette programmet.

Eller kanskje kan jeg finne roen og få meg noen gode arbeidsøkter på terrassen vår? Vi bor i 5. Adidas Yeezy 550 Homme etg og norske myndigheter hadde ALDRI godkjent det spinkle rekkverket. Sacramento Kings Jeg finner det helt naturlig at hele kroppen reagerer voldsomt på faren – jeg mener, glemmer jeg meg, og snur meg gale veien, triller jeg utfor…..og det hyler kroppen ut fra mellomgolvsnivå bare jeg åpner altandøra. NCAA Apparel

Det er forresten mange ikke-så -seriøse ting å gjøre på også, slik som her:
Leikny-bob (54k image)
Jeg kjørte sommerakebrettet (bob) 3 ganger, dette er siste og raskeste gangen. ADIDAS ZX 700 adidas 2017 pas cher Jeg har her lært å legge meg nærmest helhjertet i svingene. Canotte Dallas Mavericks Banen blei brukt under OL her i Salt Lake City i 2001.
Stein Arild tok bildet; de to første turene kappet jeg med ham, og tapte
. Asics Gel Kayano Evo Homme
Etterpå gikk jeg ned til den lokale fotografen som også tok bilder av oss, og fikk meg en viss aha-opplevelse; jeg så mange bilder av folk som var falt av. Hun i butikken fortalte at i går så hun ca 15, “but not all so badly” skadet. Adidas Pas Cher Bare noen….

Sjøl ruslet jeg rundt og så på alle aktivitetene i formiddag; klatring, super-trampoline, okseriding, supergliding, diverse heiser – og fant ut at akingen trolig er det eneste denne rustne kroppen min vil takle uten å gå i stykker eller lage andre skandaler. Ja, utenom heisene sjølsagt.
Bare hold deg unna det morsomme, det krevende, det høytflyvende….så går det så bra, så!

Her flyes det ved hjelp av stolheis, det var skummelt nok, for vi satt helt fritt uten noen stang foran. ray ban homme air max 2017 donna

Se det fine hvite fjellet i bakgrunnen!
stolheis-snowbird (136k image)

Akkurat nå mens jeg satt og skrev, banket det på døre. Inn kom en ung mørkhudet gutt og redde opp sengene våre og sånn. Sånn på Torsteins alder. Toronto Raptors Jeg blir helt flau, overklassefrue på ferie.

I dag skal vi ta en annen heis!

…den tok oss til Hidden Peak, 3000 m over havet:
hidden-peak (48k image)
Fra venstre: Adam fra Ontario, Canada, Stein Arild, og Bill fra Utah og Florida, USA.
Og litt mindre oppstilt:
Hidden-Peak (63k image)

Luften er merkbart tynn, vi blir utkjørt av den minste anstrengelse. UA Clutchfit Drive II nike homme

Andre sorter blomster enn vanlig:
Rocky-blomster (75k image)
Den ligner litt på norsk soleie, men nei:
RockyM-blomst-SAS (39k image)
….

Nå er det onsdag 2.

Legg inn en kommentar

Disse "tags" kan brukes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>