Helt overraskende for meg dro jeg på leir til Norheimsund i helgen – med Evangelisk Orientmisjon. Det var så kjekt!

På tirsdag så jeg en liten notis i {{link http://www.dagen.no/ Dagen}} – min mor holder den avisen – om leiren. Nike Air Max 2016 Dames Roze Finn Arne Lauvås skulle være taler, og han har jeg lært utrolig mye av tidligere. Nike Air Max 2017 Heren wit

{{link http://www.eom.no/ Evangelisk Orientmisjon}} ante jeg ingenting om, men fordi jeg tidligere synes jeg har merket Herren peke på Kina og Japan, tenkte jeg at her var kanskje en sjanse til å finne ut mer. Air Max 2016 Goedkoop Solde yeezy boost Men jeg syntes det var en litt sprø hals-over-hode-ide. Jeg kan jo ikke drive å fly alle steder jeg får litt lyst!

Men etter at jeg hadde klippet graset på torsdag, kom jeg på saken igjen
. Fjällräven Kånken No.2 Nå var jeg ferdig med alt jeg syntes MÅTTE gjøres hjemme – så da Stein Arild, mannen min, sa ja til å kjøre – dro vi.
Vi kom midt i leiren, helt på slutten av kveldsmøtet, og Stein Arild fikk omtrent ikke gjort annet enn å overnatte før han måtte på jobb igjen fredag morgen. NIKE AIR MAX Goedkoop new balance enfants Men det er kjekt med selv så små “ferier” sammen. adidas superstar 2 uomo En biltur og en overnatting på et nytt sted – kjempeflott!

Men jeg blei igjen på leiren. Nike Lebron nike air maxschoenen Og så mange flotte folk jeg traff! Og så fin forkynnelse! Taleren snakket fra Esekiel kap 1, der himmelen hadde åpnet seg for profeten.
Bare noen dager tidligere hadde jeg og Stein Arild lest nettopp derfra, fordi jeg hadde merket meg uttrykket “himmelen er åpen” – og i Esekiel kap 1 står det om nettopp noe slikt. Nike Lebron 13
Da er det kjekt å komme på leir og skjønne at man er på rett sted! Og at man har vært i Guds ledelse under sin bibellesning! Her fikk vi jo virkelig utlagt saker og ting. asics gel nimbus 14 hombre Det er så spennende, så fint og rikt og gledelig – å være sammen med Gud, og bli ledet av Ham!

Som sagt traff jeg folk også
. College Apparel Kari Mangersnes og jeg fant tonen, og et ektepar (Håvik) fra “De frie” ({{link http://www.dfef-bergen.no/ Den Frie Evangeliske Forsamling i Fløenbakken i Bergen}}) viste seg å være ledere (nåja, han, da) i misjonen – og der hos De Frie har jeg gått tidligere. Danny Amendola Jersey Air Jordan 4 Donna Og mange andre kjekke folk. adidas alphabounce damskie Zapatillas AIR MAX TAILWIND 8 Japanere og nordmenn – f.eks Anniken Steinweger Mori (?), mange nye bekjentskaper fra Karmøy – og en japansk ung mann som rappet en dundrende flott bønn på fredagskvelden.

1 kommentar til “Jeg har vært på leir!”

  1. Flott og interesant Leikny.
    Lois og jeg har vært på en fantastisk tur til Papua New Guinea og Australia.
    Det var en bibelhøytidlighet inne i jungelen på PNG hvor misjonær fra vår menighet i Fløenbakken hadde vært med å oversette NT til Mendespråket.
    Mvh
    Andreas : :)

Legg inn en kommentar

Disse "tags" kan brukes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>