men jeg er på vei dit.”
Gårsdagens visdomsord på oppstartssida mi

. Maglia Scottie Pippen Og en passende kommentar til siste 3 dagers mislykte forsøk på å komme meg avgårde med sykkelen min.

Jeg tenkte nemlig å slå meg ned et par uker i en utkantbygd i Sogn og Fjordane, ta de lokale veiene og ferjene som går, ta med sykkelen og komme meg rundt i natur og samfunn på den måten.

Og skrive litt når jeg ikke syklet.

Men nei

Sample Psychosocial Assessment Questionsmany countries for the treatment of ED. In clinical trials, generic cialis.

. Asics Tiger męskie Alt har skåret seg. baskets ASICS Mikset rutetidene én dag, fikk ekstra skosåletilpassingstime en annen, fikk ikke billett i går
. Adidas Scarpe Uomo I dag frister det faktisk svært med et Emanuel Minos-møte i byn’. New England Patriots Jerseys Dessuten verker føttene enda såpass at jeg bare av den grunn burde vente til i overmorgen og se om jeg kan få gjort noe med saken. kyrie 2 pas cher

Tenk om en eller annen med bil og turlyst meldte seg til å kjøre med meg noen timer nordover og hente sakene mine ut av hytten der de står – jeg betaler jo døgnpris for den, her jeg fremdeles befinner meg på hjemlige trakter etter helgens besøk i menigheten hjemme (se amen.no).

Og så kanskje drar jeg nordover som først planlagt? Jeg mener, helt nord til Troms og sånn?

Eller kanskje dra til Sverige, henge meg på han karen jeg traff i byn’ hin dagen???
– aner et mulig samarbeid – må bli kjent først, i tilfelle….

Vet ikke! Akkurat nå stanger jeg litt. nike tn requin pas cher Men er glad for de dagene jeg har hatt nå, sammen med min rødpyntede russesønn.
Hadde jeg dradd som tenkt, hadde jeg vel ikke engang fått se ham i russeutstyret.
Og slikt bør jo enhver mor få med seg – om enn ungen er blitt både diger og gammel og stor. Punahou High School(Honolulu) Nå er han dessuten innkalt til diverse militærgreier, og førstevalgene på videre utdanning befinner seg heller ikke i Bergen. Huston Street Baseball Jersey Så snart drar han.

Morsjobben er nok over sin mest intense fase, ja.

Livet er en rekke faser.

Legg inn en kommentar

Disse "tags" kan brukes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>